Obesitras matrassen. Verlichting voor diverse lichamelijke klachten!

Waarom de obesitras?

Een momentopname van “even op een matras liggen in de winkel”, zal voor bijvoorbeeld een reumapatiënt geen uitkomst bieden. De reis naar de winkel is voor een reumapatiënt al zwaar genoeg en het eerste de beste matras zal dan al lekker liggen, waardoor er vaak een verkeerde keuze wordt gemaakt.

Iedere fysiotherapeut zal u vertellen dat er minimaal 30 dagen nodig zijn om te bepalen of een matras voor u geschikt is en daar zijn wij het geheel mee eens. Daarom bieden wij u de gelegenheid om de Obesitras eerst uit te proberen. Wij leveren rechtstreeks van de fabrikant aan de consument en houden de groothandel en winkelier buiten het normale traject. Wij hoeven daarom niet te bezuinigen en maken gebruik van alle topmaterialen die in de markt beschikbaar zijn.

Er zijn bedrijven die een matras voor u persoonlijk, op maat kunnen maken. Dat wordt op één dag gedaan, gebaseerd op klachten en het lichaamsgewicht van dát moment. Het matras wordt voor u aangemeten door apparatuur. Dit is volgens ons geen reële gedachte en zelfs onmogelijk.

Een goed matras moet gemiddeld 10 jaar meegaan. Gewicht en klachten zullen nagenoeg nooit hetzelfde blijven gedurende de gehele periode.

Het Obesitras gevoel