Voor ieder gewicht geschikt!

Campagne

Geachte heer/ mevrouw,

Zoals telefonisch met u besproken, leggen wij u op deze pagina onze campagne uit. 

Wij zoeken een aantal serieuze mensen met diverse lichamelijke klachten zoals bijvoorbeeld:

  • Fibromyalgie
  • Reuma
  • Rugklachten
  • Hernia
  • Obesitas (overgewicht),

    die bereid zijn om:
  • Na een proefperiode van 100 dagen 4 à 5 OPRECHTE reviews te schrijven over uw ervaringen met de Obesitras matras.
  • Op een referentie lijst te staan waarbij potentiële klanten van Obesitras BV u maximaal 10 keer in één jaar mogen benaderen via e-mail of per telefoon (uw keuze) om naar uw ervaringen met ons matras te informeren.
  • Op levering 10 folders van Obesitras BV in ontvangst te nemen en indien mogelijk te geven aan mensen van wie u denkt dat ze baat bij de Obesitras Matras zouden kunnen hebben.

U begrijpt dat u daarmee eigenlijk reclame voor ons maakt. Wij verkiezen deze vorm van reclame, omdat uw medewerking ‘mond tot mond’ reclame zal stimuleren. Uiteindelijk de beste reclame die er is. Het bespaart ons ook aanzienlijke kosten voor het maken van reclame.

De vruchten die wij er op termijn van zullen gaan plukken, delen wij vooraf met u d.m.v. een hoge korting en achteraf mogelijk een extra aantrekkelijke bonus!

Uiteraard blijft het recht op 100 dagen proefslapen van kracht.

 


De Obesitras matras wordt inmiddels zéér positief ervaren. Klik op onderstaande afbeelding voor gebruikerservaringen op TrustPilot. Een van de weinig onafhankelijke sites voor reviews.


Interesse? Vul dan onderstaand formulier in. Het formulier, het invullen en verzenden ervan verplicht u tot niets! Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk en alleen intern verwerkt.

Na ontvangst nemen wij telefonisch contact met u op voor eventuele aanvullende vragen, om uw vragen te beantwoorden en om de overige details van de campagne met u te bespreken.

Obesitras BV
‘s-Gravenzandseweg 18e
2291PE Wateringen
0174769078
info@obesitras.nl
www.obesitras.nl

Wij behouden het recht om aanvragen te weigeren zonder opgave van redenen.