Obesitras matrassen. Verlichting voor diverse lichamelijke klachten!

facebook

Geachte heer/ mevrouw,

Zo nu en dan adverteren wij op FB. Facebook is een communicatie kanaal tussen mensen. Helaas kunnen wij  als bedrijf niet alle communicatie doornemen en op alle onderlinge opmerkingen reageren.

Er worden veel ideeën gewisseld en helaas vaak in aannames gedacht. Daarom kunt u zich het beste rechtstreeks tot ons richten.

Deze pagina heeft als doel om zoveel mogelijk vragen te beantwoorden. Ook om u te voorzien van meer contact mogelijkheden.

Op onze site www.obesitras.nl staan onze reguliere voorwaarden en prijzen. Daar staat de campagne op FB los van en gaat middels een selectie procedure.

Mensen die voor de campagne geselecteerd worden kunnen op een voorstel met zeer bijzondere en gunstige voorwaarden rekenen.

Dat kan alleen middels inschrijving omdat wij diverse mogelijkheden bieden. U kunt daarvoor naar https://www.obesitras.nl/100-dagen-proefslapen-fb

Het doel van de campagne is om de doelgroep voor ons product te vergroten. Wij zoeken daarvoor mensen met een diversiteit aan lichamelijke klachten die bereid zijn om d.m.v. reviews zijn/haar oprechte ervaringen te delen.

Wij leveren nooit een beslapen matras. De matrassen worden op maat en geschikt voor elk gewicht gemaakt. Uiteraard met behoud van 100 dagen proefslaap garantie.

Voor veel gestelde vragen kunt u hier klikken. Mocht u daarna nog vragen hebben, dan kunt u die ook via onze WhatsApp stellen:

 

Met vriendelijke groet,

Obesitras BV