Voor ieder gewicht geschikt!

FAQ

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik contact met u opnemen?
Vanwege drukte zijn onze telefoon lijnen vaak in gesprek. U kunt het beste  via ons contact formulier opnemen waarvoor u hier kunt klikken. Ook een e-mail wordt snel beantwoord die u kunt sturen naar info@obesitras.nl.
Uiteraard kunt u ook proberen te bellen naar 0174-769078. Ook is binnenkort onze chatbox op onze site regelmatig bereikbaar.

Is dit matras alleen geschikt voor mensen met obesitas (overgewicht)?
De Obesitras matras kan voor ieder gewicht geschikt gemaakt worden. Ook voor mensen die last hebben van overgewicht. Bij de productie wordt daar rekening mee gehouden.

Waarom moet er een borg betaald worden?
Wij bieden mensen de mogelijkheid om de Obesitras matras te proberen zonder aankoopverplichting. Uiteraard in de hoop dat wij de proefslaper als tevreden klant mogen begroeten na de proefperiode. De borg op levering vragen wij dan ook om er zeker van te zijn dat wij met serieuze kandidaten te maken hebben. 

Maar dan is het proefslapen toch niet gratis?
Jazeker, de borg wordt door ons terugbetaald wanneer u niet tevreden bent of het wordt in mindering gebracht wanneer u besluit de matras te behouden.

Krijg ik een gebruikt matras om te proberen?
Nee, wij maken voor iedereen een matras op maat en houden rekening met zijn/ haar gewicht. De matrassen zijn altijd nieuw.

Maar wat doet u met matrassen die terugkomen van mensen die niet tevreden zijn? Dat gebeurd nagenoeg nooit en is tevens de reden dat wij zoveel vertrouwen hebben in ons product. Mocht er toch een matras terugkomen dan wordt die volledig gereinigd en te koop aangeboden met een korting. Uiteraard met de vermelding dat de matras beslapen en gereinigd is.

Wat doet u met mijn gegevens wanneer ik de aanvraag doe? Krijg ik dan tonnen van reclame binnen van allerlei matras fabrikanten e.d.
Uw gegevens worden door ons strikt vertrouwelijk en alleen intern behandeld voor uw aanvraag. Zodra uw aanvraag is behandeld, vernietigen wij uw gegevens.

Waar staan de kleine lettertjes en wat zijn de addertjes?
Maakt u zich geen zorgen, wij gebruiken minimaal 12 punt letters en “addertjes” bij ons betekenen een goed matras tegen eerlijke voorwaarden.

Een matras kan toch niets betekenen voor bv mensen met fibromyalgie of reuma?
Wij pretenderen ook niet dat ons matras een geneesmiddel is. Wat wij wel zeggen is dat met o.a. de juiste drukpunt verdeling, optimaal vochtafvoer en constante temperatuur door onze klanten vaak verlichting  ervaren wordt. Een gekneusde voet in een te strakke schoen zal ook verlichting vinden bij een goed passende schoen.

Ik kan weinig positiefs vinden op FB.
Dat komt door erg veel reacties waardoor mensen er vaak overheen lezen of op de verkeerde pagina zitten op FB. Dat is ook de reden dat wij er een aantal screenshots van hebben gemaakt en op onze site hebben gezet waarvoor u hier kunt klikken. Op die pagina staan ook reacties via Whatsapp.

Waar kan ik nog meer recensies over uw matras vinden?
Op trustpilot waarvoor u hier kunt klikken en op ons eigen gastenboek waarvoor u hier kunt klikken.

Waarom reageert u niet of langzaam op Facebook.
FB is een communicatie kanaal tussen mensen. Het is lastig voor een bedrijf om al die communicatie door te nemen en hebben daarom onze eigen kanalen zoals ons email adres info@obesitras.nl. Ons telefoonnummer 0174-769078. Onze website www.obesitras.nl en onze contact pagina waarvoor u hier kunt klikken