Obesitras.nl

Proefslapen/ Offerte

“U bent pas klant als u tevreden bent”. Daarom bieden wij u eerst de mogelijkheid om een Obesitras 60 dagen te proberen zonder aankoopverplichting. 

U hoeft vooraf géén koopovereenkomst af te sluiten en u bepaalt pas achteraf of u de Obesitras matras wilt behouden. 

De Obesitras matras wordt voor u persoonlijk op maat gemaakt waarbij rekening wordt gehouden met uw gewicht en slaapwensen.

Wij vragen ook géén betaling voor levering. Onze prijzen zijn van toepassing wanneer u besluit om de matras na de 60 dagen proefperiode te behouden.

Op levering vragen wij alleen een voor u acceptabele borg. De borg krijgt u terug wanneer u niet tevreden bent. Wij komen de matras dan kosteloos bij u ophalen. Besluit u om de matras te behouden dan wordt de borg in mindering gebracht van de prijs.

Waarom proefslapen? Door de Obesitras matras eerst te proberen, hopen wij u te overtuigen van de kwaliteit van de matras om u zodoende te verwelkomen als tevreden klant na de proefperiode.


Trust Pilot: Sinds kort zijn wij aangesloten bij Trustpilot. Een van de betere organisaties waar reviews worden geplaatst door geverifieerde kopers. Klik op de afbeelding hieronder voor enkele gebruikers ervaringen:


Gedurende de garantie periode van 10 jaar heeft u ook het recht om de hardheid van de matras aan te laten passen. Bv bij grote gewicht toe- of afname.

Offerte:
De Obesitras matras is in veel maten en samenstellingen verkrijgbaar. Daarom werken wij alleen per offerte. Na uw aanmelding, nemen wij telefonisch contact met u op om alle mogelijkheden met u te bespreken en zullen wij u direct voorzien van een offerte (de prijs).

Richtprijs: Eenpersoons matrassen leveren wij vanaf € 595,- en twee persoons vanaf €1.190,-

Voor een korte uitzending over de Obesitras bij RTL 7 Business.nl kunt u op de afbeelding hieronder klikken:

 

 

Voor meer informatie over proefslapen op de Obesitras matras kunt u onderstaand formulier invullen en verzenden (uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en allen intern gebruikt).

Wij behouden het recht om aanvragen te weigeren zonder opgave van redenen.