Obesitras matrassen. Verlichting voor diverse lichamelijke klachten!

100 DAGEN PROEFSLAPEN

OP HET NIEUW ONTWIKKELD OBESITRAS MATRAS!
(Wordt voor ieder gewicht geschikt gemaakt)

De Obesitras matras is een duurzaam matras van extreem hoge kwaliteit.

 

Wij en onze klanten zijn zo overtuigd van de kwaliteit van ons product dat de slogan “U bent pas klant wanneer u tevreden bent” hoog in het vaandel staat.

Dat is waarom wij 100 dagen proefslapen aanbieden. Ook u willen wij graag overtuigen van ons product, in de hoop om u aan het einde van de proef periode te mogen verwelkomen als tevreden klant.

De matras wordt voor u persoonlijk gemaakt waarbij er rekening wordt gehouden met uw gewicht.

De praktijk heeft inmiddels aangetoond dat mensen met diverse lichamelijke klachten veel baat hebben bij het gebruik van de Obesitras matras. Hieronder een paar van deze klachten:

• Fibromyalgie
• Reuma
• Rugklachten
• Hernia
• Obesitas (overgewicht)

Uiteraard is een gezonde nachtrust voor iedereen belangrijk!
Neem topsporters die er veel baat bij hebben om snel hersteld te zijn na grote inspanningen. 

Voorwaarden:
Op levering vragen wij de helft van het aankoopbedrag als borg die u terugkrijgt wanneer u niet tevreden bent. Een klein deel daarvan vragen wij vooraf als aanbetaling. Daarmee geeft u uw akkoord dat wij de matras(sen) mogen maken.

Vanaf levering krijgt u 100 dagen proefslaap garantie, dat betekent dat als het matras u bevalt, wij u dan pas de factuur sturen minus de reeds betaalde borg en aanbetaling .
 
Bevalt het matras u niet, dan halen wij het kosteloos bij u op tegen volledige terugbetaling van de aanbetaling en de borg! 
 
Interesse?
Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen na ontvangst contact met u op om alle mogelijkheden met u te bespreken en over de juiste samenstelling van uw nieuwe matras.
 
Let op: Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en alleen intern gebruikt. Ook geven wij het niet uit handen aan derden.
 
Klik op het veld voor meerdere opties

Wij behouden het recht om aanvragen zonder opgave van redenen te weigeren.