Voor ieder gewicht geschikt!

Proefslapen

“U bent pas klant als u tevreden bent”. Daarom bieden wij u eerst de mogelijkheid om een Obesitras matras (geschikt voor elk gewicht) 60 dagen te proberen zonder aankoopverplichting. 

U hoeft vooraf géén koopovereenkomst af te sluiten en u bepaalt pas achteraf of u de Obesitras matras wilt behouden. 

Voor iedere klant maken wij een nieuw matras waarbij er rekening wordt gehouden met het lichaamsgewicht en persoonlijke voorkeur.

Waarom proefslapen? Door de Obesitras matras eerst te proberen, hopen wij u te overtuigen van de kwaliteit van de matras om u zodoende te verwelkomen als tevreden klant na de proefperiode.

In overleg met u vragen wij vooraf een stukje borg. Hiermee geeft u uw akkoord dat wij tot productie mogen overgaan. Vanaf levering heeft u 60 dagen de tijd om de matras te proberen. 

Na de proeftijd kunt u bepalen of u de matras behoudt of niet. Bevalt het u niet, dan restitueren wij de borg en wordt de matras(sen) kosteloos bij u opgehaald. Bevalt het u wel dan sturen wij u de factuur waarop de borg in mindering wordt gebracht.

De Obesitras matras is in veel samenstellingen beschikbaar. Daarom kunnen wij alleen d.m.v. offerte werken.

Tijdelijke promotie actie:
Besluit u om ons matras te proberen, dan u krijgt op levering 1 a 2 gratis hoofdkussens geleverd (waarde € 145,- per stuk). De kussen(s) mag u ook behouden als de matras u niet bevalt!

Voor contact, proefslapen, advies aan huis en/of een offerte, kunt u onderstaand formulier invullen en verzenden.

Wij behouden het recht om aanvragen te weigeren zonder opgave van redenen.


Trust Pilot: Sinds kort zijn wij aangesloten bij Trustpilot. Een van de betere organisaties waar reviews worden geplaatst door geverifieerde kopers. Klik op de afbeelding hieronder voor enkele gebruikers ervaringen:


Gedurende de garantie periode van 10 jaar heeft u ook het recht om de hardheid van de matras aan te laten passen. Bv bij grote gewicht toe- of afname.

Voor een korte uitzending over de Obesitras bij RTL 7 Business.nl kunt u op de afbeelding hieronder klikken: