Voor ieder gewicht geschikt!

100 DAGEN PROEFSLAPEN

OP EEN NIEUW ONTWIKKELDE OBESITRAS MATRAS!

“U bent pas klant als u tevreden bent”. Daarom bieden wij u eerst de mogelijkheid om een Obesitras matras 100 dagen te proberen. De Obesitras matras kunnen wij voor ieder gewicht fabriceren. 

Waarom proefslapen?
Wij zijn erg overtuigd van ons product en bieden u daarom 100 dagen proefslapen aan om ook u te overtuigen. Uiteraard in de hoop dat wij u na de proefperiode mogen verwelkomen als tevreden klant.

Wij maken de matrassen geschikt voor ieder gewicht, ook voor mensen met Obesitas (overgewicht).

Betaling vindt achteraf plaats wanneer u besluit om het matras te behouden. Het enige wat wij van u vragen is vooraf, in overleg met u, een borg. Daarmee geeft u uw akkoord dat wij het matras voor u mogen gaan maken.
 
Indien u niet tevreden bent wordt de borg geretourneerd. Besluit u de matras te behouden dan wordt de borg verrekend met de eindfactuur. 
 
Laagste prijs garantie:
De Obesitras matras maken wij in veel verschillende samenstellingen. Daarom kunnen wij alleen d.m.v. een offerte werken. U kunt er wel van uitgaan dat onze prijs een stuk lager ligt dan in de reguliere markt.
 
Nadat wij uw aanvraag, onderaan de pagina, hebben ontvangen zullen wij u per telefoon of per e-mail voorzien van een offerte. 

De praktijk heeft inmiddels aangetoond dat mensen met diverse lichamelijke klachten veel baat hebben bij het gebruik van de Obesitras matras. Hieronder een aantal van deze klachten:

• Fibromyalgie
• Reuma
• Rugklachten
• Hernia
• Obesitas (overgewicht)

Uiteraard is een gezonde nachtrust voor iedereen belangrijk! Neem topsporters die er veel baat bij hebben om snel hersteld te zijn na grote inspanningen.

Trust Pilot: Wij zijn aangesloten bij Trustpilot. Een van de betere organisaties waar alleen reviews worden geplaatst door geverifieerde kopers. Klik op de afbeelding hieronder voor diverse gebruikers ervaringen:

Gedurende de garantie periode van 10 jaar heeft u ook het recht om de hardheid van de matras aan te laten passen. Bijvoorbeeld bij grote gewicht toe- of afname.

Het invullen en verzenden van onderstaand formulier verplicht u tot niets. Uw gegevens worden alleen intern en strikt vertrouwelijk behandeld.

Wij behouden het recht om aanvragen te weigeren zonder opgave van redenen.