Obesitras matrassen. Verlichting voor diverse lichamelijke klachten!

Gastenboek reacties

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
25 berichten.
Conchita Zeller Conchita Zeller uit Stolwijk heeft geschreven op 6 februari 2021 om 22:00
Wij slapen net iets meer dan een jaar op dit matras en het is werkelijk perfect. Het beste matras wat we ooit gehad hebben, heel blij dat we deze keus gemaakt hebben!
Marina Kooijmans Marina Kooijmans uit Uden heeft geschreven op 19 september 2020 om 17:44
Goede kwaliteit matrassen Wij slapen nu sinds ongeveer half jaar op de matrassen van obesitras. Mijn partner en ik zijn allebei erg tevreden over het matras! De matrassen zijn erg fijn voor mensen die lichamelijke klachten hebben. Mijn eigen ervaring is dat mijn pijn stukken minder is. Erg fijn natuurlijk. Levering duurde best lang, maar Mark heeft iedere keer goed gecommuniceerd hierover via de mail en via de telefoon. Dit was erg prettig.
Stephan Stephan heeft geschreven op 27 augustus 2020 om 16:13
Dit zijn de perfecte betaalbare matrassen. Ik en mijn vrouw slapen eindelijk weer. Na vele soorten matrassen uitgeprobeerd te hebben zijn wij beide zeer tevreden met deze matrassen. Zeer goede kwaliteit matras en hoes. Wij raden dit iedereen aan.
Familie van der Valk Familie van der Valk heeft geschreven op 4 juli 2020 om 19:06
Nu 6 maanden nieuwe matras en nog steeds slaap ik heerlijk en heb sindsdien vrijwel geen last meer van mijn rug. Ik raad iedereen aan een matras van Obesitras te nemen.
Jacky Jacky uit Almere heeft geschreven op 11 maart 2020 om 15:49
Goedendag Na vorig jaar een zoektocht naar een goed matras voor mij leek het uitzichtloos van goedkoop tot mega duur niks lag lekker en gelukkig konden ze na proefperiode allemaal weer terug maar de moed zakte me in de schoenen. Toen mijn man het matras van obesitras aankwam dacht ik nee niet nog een die beweerd dat het goed ligt en geschikt is voor mensen met fibromilogie. Maar goed als je al jaren niet goed slaapt blijf je toch proberen. Nou het verhaal met het bijbehorend matras klopte helemaal ga weer met plezier naar bed de nachten op de bank door brengen zijn historie zo ontzettend fijn om eindelijk weer uitgerust uit bed te komen. Ook de service en uitleg is top een echte aanrader.
Sandy Sandy uit Zwaag heeft geschreven op 18 januari 2020 om 15:29
Na enige tijd wachten, kunnen we nu we hem hebben zeggen dat het heerlijk slaapt. Ik kan weer uitslapen, iets dat ik jaren niet heb gekend vanwege de pijn.
Lenie Sibbelee Lenie Sibbelee uit Pirmerend heeft geschreven op 29 oktober 2019 om 18:04
Matras ruim 4 maanden geprobeerd helaas niet voor mij. Netjes mijn geld retour ontvangen.
Ad Versteeg Ad Versteeg uit Rotterdam-Hoogvliet heeft geschreven op 30 mei 2019 om 07:29
Ik ben zeer tevreden over de matrassen de eerst nachten goed geslapen daarna een beetje onwennig denk ik maar na ruim twee weken slaap ik heerlijk ik raad dit iedereen aan
Els Els uit Ouwerkerk heeft geschreven op 20 mei 2019 om 12:52
Hoi de eerste nacht zit erop beetje wennen maar het viel mee paar keer wakker geweest maar dat is een kwestie van wennen wordt vervolgd
Els Els uit Ouwerkerk heeft geschreven op 19 mei 2019 om 17:14
De matrassen zijn net geleverd wat een service op zondag Ben benieuwd hoe we slapen wordt vervolgd😊😊
Marry Sprenkeling Marry Sprenkeling uit Alkmaar heeft geschreven op 11 april 2019 om 13:21
Na de eerste nacht volgde de tweede nacht. Was best een beetje huiverig moet ik jullie zeggen. De eerste nacht had ik zoveel pijn. Maar nu de tweede nacht dus. Ik wentelde mij in het matras. Die nu comfortabel aanvoelde. Ik voelde hoe hij zich voegde naar mijn lijf. Fijn. Ik viel nu bijna direct in slaap om na 1.5 uur weer wakker te worden. Niet omdat het matras niet lekker lag, nee gewoon omdat ik plassen moest 😜 Ik viel daarna vrij snel in slaap en heb heerlijk doorgeslapen tot ongeveer 7.30. Werd met veel minder pijn wakker als na de eerste nacht , dus het geeft hoop. Wordt vervolgd.
Marry Sprenkeling Marry Sprenkeling uit Alkmaar heeft geschreven op 10 april 2019 om 08:35
2 weken geleden stond er een oproep voor proefpersonen die dit matras wilde uitproberen,voor 60 dagen. Als we niet tevreden zouden zijn, geld terug. Aangezien wij toe waren aan een een nieuw matras leek mij dit een mooie manier om dit matras uit te gaan proberen. Ook ,omdat dit matras met name goed geschikt werd bevonden door mensen met reuma waar ik helaas aan lijd. Vrijwel direct werd contact gelegd op een aangename discrete manier. Nog steeds werd mij de optie geboden om wel dan niet mezelf als proefpersoon op te geven. Doordat dit zo netjes en kundig uitgelegd werd ben ik hiermee accoord gegaan. Al snel kon er een matras geleverd worden. Gisteravond was het dan zover. Ze zouden tussen 19.00 en 21 00 geleverd worden. Om 18.00 kreeg ik een telefoontje dat het iets uit zou lopen. Keurig vond ik dat. Even voor 21.00 reed er een busje voor waar de matrassen in geleverd werden. Keurig verpakt . Matrassen werden voor ons naar boven gesjouwd, de methode goed uitgelegd en netjes neergelegd. Vannacht dus proefgeslapen Dat viel niet mee. De hardheid van het matras viel mij reuze mee,het is dat mijn lijf gewoon overal pijn had. Nu heb ik wel vaker dit soort nachten, dus of dit nu kwam door het matras of mijn lijf zal ik de komende weken gaan beleven. Vooralsnog toch geen spijt. Het matras voelt stevig maar toch soepel. De benadering van het bedrijf prettig tot zeer prettig. Dus we gaan het beleven. Marry
Alma Jongepier Duinker Alma Jongepier Duinker uit Den Helder heeft geschreven op 31 maart 2019 om 13:01
Matras vanmiddag geleverd, dus gelijk opgemaakt, kan ik vanavond beginnen met proefslapen. Zal wel eerst wennen worden.
De Jong De Jong uit Den Haag heeft geschreven op 18 maart 2019 om 20:46
Na een prettig contact en duidelijke informatie, hebben wij een matras besteld. Nu slapen we alweer een aantal weken op ons nieuwe matras en zijn er erg blij mee. Bijna geen rugklachten meer en uitgerust wakker. Bedankt voor de goede service!
Thea Thea uit Zeewolde heeft geschreven op 18 maart 2019 om 05:32
Na het invullen van het formulier voor proefslapen (en eerst goed de site doorgelezen te hebben) ben ik snel terug gebeld. Hierin werden wat vragen gesteld en is me nog verdere uitleg gegeven over hoe alles werkt. Daarna snel de formulieren gehad en ook hier was goed overleg mogelijk. Nu slaap ik 2 weken op het matras en na even te hebben moeten wennen lijk ik steeds beter te gaan slapen. De pijn in mijn onderrug heb ik in ieder geval niet meer bij het wakker worden en dat is al een heel groot pluspunt. Nu afwachten wat het doet op langere termijn (blijft het zo lekker stevig e.d.). Het enige nadeel wat ik vind bij dit matras is omdat hij zo dik is is hij ook heel zwaar en dat is met je bed verschonen best een klus (zeker omdat je hem niet even ergens aan vast kan pakken).
Linda Linda uit Bunschoten heeft geschreven op 3 maart 2019 om 15:21
Beste lezers, Op een dinsdagavond kwam mijn matras binnen. Diegene die hem brachten waren erg vriendelijk en doen er alles aan om je eigen vragen te beantwoorden.  Het verliep heel vlekkeloos ze wisten goed wat ze moesten doen. Die nacht heb ik heel slecht geslapen. Het voelde alsof ik vast Lag.  Die ochtend ook wel last van mijn rug maar dat ging gelukkig snel over. Woensdag avond ging een met een bepaald beeld naar bed. En hopen op een  niet al te slechte nacht. Gelukkig viel het mee en heb ik de hele nacht doorgeslapen en ik werd uitgerust wakker. Nu is het zondag en ik kan lekker slapen. Ik merk dat mijn rug zich gelijk ontspant. Het blijft zeker nog wennen en ik hoop over een paar weken dat ik er helmaal aan gewend ben.  
Sandra Sandra uit Enschede heeft geschreven op 2 maart 2019 om 17:49
Na me ingelezen te hebben toch wel heel nieuwsgierig geworden en heb me opgegeven. De volgende dag een vriendelijke medewerkster aan de telefoon die alles uitgebreid heeft uitgelegd en een matras in bestelling gedaan. Morgen krijg ik hem al 😁,alles binnen een week. Ben zo benieuwd hoe de matras slaapt, hopelijk straks uitgerust wakker en geen zere rug meer. Komende weken uitproberen. Zal tussendoor nog even een update plaatsen.
Marian Marian uit Roosendaal heeft geschreven op 27 februari 2019 om 15:33
Na de uitleg toch wel nieuwsgierig geworden en besteld, weekje geleden geleverd en na een weekje wennen aan het matras helemaal overtuigd, ligt en slaapt heerlijk en ik wordt uitgerust wakker, bijkomend voordeel is dat mijn rug het ook prettig lijkt te vinden maar dat zullen de komende weken uitwijzen en ik kom daar zeker nog wel op terug.
Maureen Maureen uit Almelo heeft geschreven op 26 februari 2019 om 18:14
Nog even wachten op ons matras maar het vooruitzicht is al fijn. Eindelijk allebei wakker worden met het gevoel uitgeslapen te zijn en niet brak na nacht wentelteefje draaien!
Els Els uit Ouwerkerk heeft geschreven op 25 februari 2019 om 19:22
Na aanleiding van het aanvraag formulier werden we gebeld zeer goede uitleg heel vriendelijk en de matrassen zijn besteld ben benieuwd