Selecteer een pagina

Obesitras matrassen. Verlichting voor diverse lichamelijke klachten!

Dé Obesitras matras voor ieder gewicht geschikt!

REVIEWS op Trustpilot

Als onderneming zijn wij erg enthousiast over Trustpilot. Vooral vanwege de onafhankelijkheid en betrouwbaarheid.

Voor de richtlijnen van Trustpilot kunt u hier klikken. U zult tot de conclusie komen dat de reviews op Trustpilot volledig oprecht zijn.

Gastenboek reacties

Ik ben zeer tevreden over de matrassen de eerst nachten goed geslapen daarna een beetje onwennig denk ik maar na ruim twee weken slaap ik heerlijk ik raad dit iedereen aan

Ad Versteeg

Matras ruim 4 maanden geprobeerd helaas niet voor mij. Netjes mijn geld retour ontvangen.

Lenie Sibbelee

Na enige tijd wachten, kunnen we nu we hem hebben zeggen dat het heerlijk slaapt. Ik kan weer uitslapen, iets dat ik jaren niet heb gekend vanwege de pijn.

Sandy

Goedendag Na vorig jaar een zoektocht naar een goed matras voor mij leek het uitzichtloos van goedkoop tot mega duur niks lag lekker en gelukkig konden ze na proefperiode allemaal weer terug maar de moed zakte me in de schoenen. Toen mijn man het matras van obesitras aankwam dacht ik nee niet nog een die beweerd dat het goed ligt en geschikt is voor mensen met fibromilogie. Maar goed als je al jaren niet goed slaapt blijf je toch proberen. Nou het verhaal met het bijbehorend matras klopte helemaal ga weer met plezier naar bed de nachten op de bank door brengen zijn historie zo ontzettend fijn om eindelijk weer uitgerust uit bed te komen. Ook de service en uitleg is top een echte aanrader.

Jacky

Nu 6 maanden nieuwe matras en nog steeds slaap ik heerlijk en heb sindsdien vrijwel geen last meer van mijn rug. Ik raad iedereen aan een matras van Obesitras te nemen.

Familie van der Valk

Dit zijn de perfecte betaalbare matrassen. Ik en mijn vrouw slapen eindelijk weer. Na vele soorten matrassen uitgeprobeerd te hebben zijn wij beide zeer tevreden met deze matrassen. Zeer goede kwaliteit matras en hoes. Wij raden dit iedereen aan.

Stephan

Goede kwaliteit matrassen Wij slapen nu sinds ongeveer half jaar op de matrassen van obesitras. Mijn partner en ik zijn allebei erg tevreden over het matras! De matrassen zijn erg fijn voor mensen die lichamelijke klachten hebben. Mijn eigen ervaring is dat mijn pijn stukken minder is. Erg fijn natuurlijk. Levering duurde best lang, maar Mark heeft iedere keer goed gecommuniceerd hierover via de mail en via de telefoon. Dit was erg prettig.

Marina Kooijmans

Wij slapen net iets meer dan een jaar op dit matras en het is werkelijk perfect. Het beste matras wat we ooit gehad hebben, heel blij dat we deze keus gemaakt hebben!

Conchita Zeller

Whats app en Facebook reacties

Onderstaande reacties komen van mensen die wij zeer recentelijk hebben geleverd

Hieronder diverse Facebook reacties: