Obesitras matrassen. Verlichting voor diverse lichamelijke klachten!

Voordelen van de Obesitras matras

Klik op de animatie voor een kijkje in het matras:

 

De Obesitras:

  • Hoeft nooit gedraaid te worden omdat het 1 ligzijde heeft.
  • Is antiallergisch omdat het bovendek volledig afritsbaar is en wasbaar op 60 graden, waardoor bacteriën niet kunnen overleven.

Klik op de animatie:

  • Beschikt over optimale temperatuurregulatie en zeer goede vocht- en warmteregulatie.
  • De Obesitras is opgebouwd uit 3 lagen. De bovenste 2 lagen traagschuim zijn elk 5 cm dik, en aan elkaar verlijmd. Deze traagschuimlagen kunnen wij in diverse hardheden leveren. In het model hierboven is een laag met een medium hardheid aan een laag met een softe hardheid verlijmd. Dat betekent dat u de bovenlaag naar een softe, of naar een medium/stevige kant kan draaien.
  • Wij zijn van mening dat het aanschaffen van een matras een momentopname is. Tijdens de aanschaf wordt er gelet op het huidige gewicht en persoonlijke behoefte. Het lichaamsgewicht kan veranderen door allerlei oorzaken: wij bieden daarom 10 jaar slaapgenot garantie. Dat houdt in dat u de bovenlaag, indien nodig, gratis kan laten vervangen voor een andere hardheid, gedurende een periode van 10 jaar.

Klik op de animatie:

  • Als bijkomend voordeel kan de bovenlaag van 10 cm uit het matras worden gehaald en opgerold meegenomen worden, bijvoorbeeld voor uw vakantie. U heeft dan altijd uw eigen, volwaardige matras tot uw beschikking.

Klik op de animatie: